maandag 28 januari 2013

Zionist Terror 102





Spread the word… spread the word…

Beste mede-actievoerders,

De BDS Movement (Boycott, Divestment and Sanctions) start op 9 februari een wereldwijde campagne om alle handel met Israëlische agrarische bedrijven die profiteren van de bezetting, stop te zetten. Een mooie gelegenheid voor een vervolgactie van DocP's campagne APARTHEIDSFRUIT DE WINKEL UIT!

TIJD VOOR ACTIE! Met een ludieke actie in hal 2 van de zwarte markt in Beverwijk wijzen we consumenten en winkeliers op het apartheidsfruit dat zij (ver)kopen. Meld je aan of voor meer info over de actie:marloes@docp.nl.

De actie vindt plaats op de groente- en fruitafdeling op de Bazaar in Beverwijk (de zwarte markt), omdat het hier wemelt van producten van Jaffa, Carmel, Medjool dadels, Jordan River, Sharon Frui en van Arava Valley. Fruit dat verkocht wordt als "produce of Israel", terwijl het grotendeels verbouwd is in illegale nederzettingen op de Westbank: ofwel op gestolen Palestijns land met gestolen grondstroffen en met gestolen water. Door het kopen en verkopen van deze producten draagt een ieder mee aan de apartheids- en bezettingspolitiek van Israel.

Lees hier de oproep van de BDS Movement.

~~TEGEN APARTHEID, VOOR INTERNATIONAAL RECHT~~

Hartelijke groet,

Marloes Kuijer
docP, Diensten en Onderzoek Centrum Palestina
Tegen Apartheid, voor internationaal recht.

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...