vrijdag 5 juli 2013

Heleen Mees van de NRC 20


BINNENKIJKEN IN APPARTEMENT HELEEN MEES, ‘SCHIJNBAAR BLUT EN ZONDER VRIENDEN’ (FOTO’S)

‘Seemingly flat broke and friendless’ is Heleen Mees, aldus de New York Daily News, de krant die woensdag het nieuws brak over de vermeende stalkster. Aangezien haar borg niet is betaald, zit ze nog vast.
Mees zit vast omdat ze Citibank-econoom Willem Buiter al jaren zou lastigvallen nadat hij de buitenechtelijke relatie met haar verbrak. De borg was vastgesteld op $5.000, maar noch zijzelf noch iemand anders heeft dat bedrag opgehoest, aldus de Amerikaanse krant. Volgens de Volkskrant is het niet voor het eerst dat Mees in verband wordt gebracht met stalken, ze zou eerder zijn aangeklaagd voor het lastig vallen van een Haagse wethouder.
Wie haar wil helpen het geld op te halen, zou kunnen overwegen haar appartement te huren. Dat staat namelijk op Airbnb (na Funda een van onze favoriete websites). Voor €198 per nacht kunt u verblijven in haar 'unieke designers loft'. Bij zo'n twintig nachtjes is de $5.000 binnen. Foto's vindt u hier. Overigens is Airbnb onlangs verboden in New York, dus wellicht volgen nog nieuwe juridische problemen voor Mees.
Update 5 juli: de borg is inmiddels betaald.

1 opmerking:

Sonja zei

Misschien hebben de nagelstudio's en doormen haar toch nog de das om gedaan.

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...