zaterdag 31 augustus 2013

Syria 180

Oorlog in het midden oosten raakt ook u

De gifgas aanval in Damascus, Syrië, die honderden burgers heeft gedood, is volgens de Amerikanen een reden om het Kosovo scenario uit de doos halen. Een VN-aktie is uitgesloten, omdat twee permanente leden van de Veiligheidsraad Rusland en China een voorstel met een veto blokkeren.
Opnieuw willen de Amerikanen op eigen houtje een land aanvallen. Dat is eerder gebeurd in Kosovo en Irak. Zij zeggen ''Alles erop wijst erop dat het regime van Bashar al-Assad de slachting met chemische wapens pleegde.'' De Engelsen zijn wat verstandiger. Zij hebben een gewapend in grijpen met 272 stemmen voor en 285 tegen, afgewezen.
Ontkennen
Het Syrische regime beschuldigt de rebellen ervan de wapens tegen hun eigen mensen te hebben ingezet om een reactie van de internationale gemeenschap uit te lokken.

Het Chinese staatspersbureau Xinhua stelt dat een militaire actie gevaarlijk en onverantwoordelijk is: “De wereld  mag niet vergeten dat na de Amerikaanse inval in Irak er geen massa vernielingswapens zijn gevonden.”

De Iranese legerleider Massoud Jazayeri waarschuwt volgens het Iranese persbureau Fars TV “Dat de Verenigde Staten ernstige consequenties wacht als zij de rode lijn overschrijden”.

De Russen noemen het een “tragische vergissing om vroegtijdig conclusies te trekken”. Rusland gelooft dat de gifgas aanval is veroorzaakt door de rebellen en waarschuwt de Verenigde Staten niet opnieuw tegen de international wetgeving in, eigenmachtig  in Syrië in te grijpen.

Geen bewijs
Net als bij de zogenaamde couveuse moorden in Koeweit die op 17 januari 1991 hebben geleid tot de inval in Irak, de zogenaamde genocide die in de Balkan plaats vond en op 24 maart 1999 leidde tot een 78 dagen durend bombardement in Kosovo en het op 11 september 2001 parkeren van twee Boeings in de Tweeling Torens van het Wereld Handelscentrum en 1 in het Pentagon, hetgeen leidde to de bezetting van Irak op 20 maart 2003, zijn er opnieuw geen sluitende bewijzen op tafel gelegd.

De Israëlische Veiligheidsdienst Unit 8200 heeft een gesprek afgeluisterd tussen Syrische regering- en legerfunctionarissen van de 155ste brigade van de 4de pantserdivisie, die onder leiding staat van de broer van de President Assad. Ze bespraken de aard en omvang van een nog uit te voeren gifgasaanval. Om een afluisterbericht dat iedereen kan fabriceren als sluitend bewijs op tafel te leggen, is wel erg vreemd.

Voor informatie omtrent de verzonnen aanleidingen die leidde tot de inval in Irak in 1991 en in 2003, zie de website www.deboogeyman.com en het boek De Boogeyman, te bestellen op de website.

 De werkelijke reden
De gifgas aanval is een afleidingsmanoeuvre om de Iranese coalitiepartners Syrië en de Libanese Hezbollah aan te vallen. De Hezbollah vecht aan de zijde van de Syrische overheid tegen de rebellen en is de enige militaire macht die in de Libanon oorlog van 2006 het Israëlische leger heeft weerstaan. In korte tijd werden 50 Merkava tanks uitgeschakeld en hierbij stonden de hightech Israëlische oorlogsvliegtuigen en precisie wapens machteloos.

Zodra de legers van Syrië en de Hezbollah zijn uitgeschakeld, kunt u militaire acties tegen Iran verwachten. Het gaat officieel om het vernietigen van de uranium verrijkingsfabrieken, maar het werkelijke doel is het sluiten van de Iranese oliebeurs de Kish Commodity Exchange. Iran verhandelt de olie niet meer in Amerikaanse dollars en als gevolg hiervan kan de petrodollar devalueren en de Amerikaanse economie omvallen.

De geschiedenis herhaalt zich: De Irakese president Saddam Hoessein verhandelde in 2001 de olie niet meer in dollars maar in Euro’s, hetgeen hem letterlijk de nek heeft gekost. Het leidde in 2003 tot de bezetting van Irak en het herstellen van de petrodollar als de enige valuta waarmee olie kan worden aangekocht.

De ernstige werkelijkheid: Een aanval op Syrië kan leiden tot een raketoorlog tussen Libanon, Syrië en de Gaza strook aan de ene kant en Israel gesteund door de Verenigde Staten, Frankrijk en Turkije aan de andere kant. Wanneer ook Iran, Rusland en China zich in het conflict gaan mengen, volgen automatisch de Nato landen. We staan aan de vooravond van een Derde Wereldoorlog. En deze oorlog raakt ook u.

Meer op de website www.de boogeyman.com en in de NieuwsFlitz “Petrodollar oorzaak conflict Midden Oosten” die op de web site is te bestellen.

U ontvangt deze mail omdat iemand u in het verleden voor de nieuwsbrief van De Boogeyman heeft aangemeld. Indien dit niet correct is,klik dan hier.

De redactie van De Boogeyman
 
Copyright © De Boogeyman 2013 
Mail adres: info@deboogeyman.com
Website: www.deboogeyman.com
LET OP:
Nieuwe domeinnaam:www.deboogeyman.com

meldt u af van deze nieuwsbrief | noteer uw juiste gegevens | stuur naar een vriend

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u op onze contactlijst staat als geïnteresseerde in geopolitieke en financiële gebeurtenissen, die onvoldoende in de media worden belicht. Indien niet correct, waarvoor onze verontschuldigingen, meldt u zich dan alstublieft af door op de link te klikken.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

In plaats van naar zomergasten kan men ook hier naar kijken en dat hoeft dan niet op zondag, de dag des heren weet u wel.

Syria the U.S/British/Anglo-Dutch/Saudi Connection
47:25

Anoniem zei

No agenda right? Wake up!

Anoniem zei

http://www.youtube.com/watch?v=cCdaExnIpGs&feature=share

Groeten, Ben

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...