dinsdag 10 juni 2014

NOS Propaganda

"Economie komt op stoom"



De economie komt op stoom, zegt De Nederlandsche Bank (DNB). Economieredacteur André Meinema onderschrijft die visie. "Er zijn onmiskenbare tekenen van herstel, misschien in de beleving van mensen nog niet, maar onderhuids is er een beweging gaande die langzamerhand steeds meer op gang komt."


Het is allemaal perception management. In uw 'beleving' merkt u niets van een 'op stoom' komende economie, maar André Meinema weet wel beter, begrijpt u. Uw 'beleving' van de werkelijkheid is namelijk fout.  U moet de wereld 'beleven' zoals Meinema van de baas geleerd heeft. Zo werkt propaganda. 



Perceptie, gisteren meldde het dagblad Trouw:

De virtuele werkelijkheid kan mensen een vals gevoel van vrijheid geven, waardoor ze vergeten dat ze ook nog deel uitmaken van de harde fysieke werkelijkheid. De afgelopen jaren zijn nogal wat moslims slachtoffer geworden van dat misverstand.

De mainstream media bestaan bij de gratie van de 'virtuele werkelijkelijkheid,' aangezien het een virtuele werkelijkheid schept en is. En in die werkelijkheid komt alles 'op stoom.'

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...