zaterdag 30 augustus 2014

U.S. Military Industrial Complex 15


NATO SECRETARY GENERAL STATEMENT AFTER NATO-UKRAINE COMMISSION MEETING:

We have just held an extraordinary meeting of the NATO-Ukraine Commission, following the serious escalation of Russia’s military aggression against Ukraine. The meeting was held at Ukraine’s request.

De vraag is: waar bemoeit de NAVO zich mee? Oekraïne is geen lid van het bondgenootschap. Wat is het belang van de NAVO? Niet de handhaving van democratie en mensenrechten, want dan zou de NAVO bijvoorbeeld niet Israel met nucleaire onderzeeboten laten deelnemen aan NAVO-oefeningen. Maar wat dan? Welk ander belang zou de NAVO kunnen hebben dan het omsingelen van Rusland om zodoende een vijand te scheppen en daarmee het westerse militair industrieel complex op volle toeren te laten draaien? Geen van mijn mainstream-collega's en geen van de westerse politici heeft duidelijk kunnen maken wat nu precies het belang van de NAVO is. Misschien weet u het? Kennelijk is het zo vanzelfsprekend dat het Westen overal ter wereld met massaal geweld mag ingrijpen, dat het geen rechtvaardiging meer behoeft. 

1 opmerking:

anzi zei

Dutch Intellectuals Apologize to Putin for Lies on MH17 ...

macedoniaonline.eu/content/view/25981/53

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...