dinsdag 6 januari 2015

MH 17 Mystery 40

MH17 tragedie‏

Dat is de header van een email die ik 26-7-2014 naar Nederlandse politici en journalisten stuurde:
********************************************
Beste allen,
Nu het repatriëren van het merendeel van de overledenen van de verschrikkelijke tragedie ‘Malaysian Air 17′ is geslaagd, dienen we ons volledig te richten op het vinden van de daders. 

Het leidmotief:  “Poetin Moordenaar” is in een week tijd opgerekt naar “Passagiersvliegtuigen waren feitelijk menselijk schild voor Kiev.”(Elsevier – Eric Vrijsen).
Mijn eigen onderzoekservaringen in ogenschouw genomen, wil ik waarschuwen voor: confirmation bias, tunnelvisie, paradigma paralyse en andere oorzaken die leiden tot falend onderzoek. Volgens mij worden op dit moment belangrijke vragen, die noodzakelijk zijn voor een compleet beeld, niet gesteld. Alvast drie:
Verenigde Staten en Oekraïne meldden kort na de ramp over sluitend bewijs te beschikken van directe betrokkenheid van Rusland bij het neerhalen van ‪#‎MH17‬.
- Vraag 1: Hebben beide landen het bewijs niet gepresenteerd omdat
a) men er niet over beschikt? 
b) men er over beschikt, maar het weigert te geven?
in geval a): waarom heeft men dan beweerd over dergelijk bewijs te beschikken?
in geval b) waarom weigert men het bewijs te overhandigen?
Met de wetenschap dat het Oekraïense leger zelf over tientallen operationele BUK M1 batterijen beschikt alsmede diverse andere typen raketten die vliegtuigen op 10 km hoogte uit de lucht kunnen halen; de regering in Kiev beducht was voor schendingen van haar luchtruim door de Russische Luchtmacht; op social media informatie in omloop is die lijkt te duiden op aanwezigheid van Oekraïense luchtverdedigingseenheden in het strijdgebied:

– Vraag 2*: Is volledig uitgesloten dat het Oekraïense leger zelf de tragedie heeft veroorzaakt en met eigen legermaterieel MH17 heeft vernietigd?
*) In 2001 heeft het Oekraïense leger Airbus Siberian Air 1812 per ongeluk met een raket vernietigd. De vraag is mede gebaseerd op dit incident. http://en.wikipedia.org/wiki/Siberia_Airlines_Flight_1812

Hier ziet u lanceringen van een BUK M1


https://www.youtube.com/watch?v=_cSxjiLzyxE
Het is vreemd dat niemand in Snizhne of omgeving de raket heeft gehoord (sonic boom) of de rookpluim heeft gezien.
Vraag 3: Wat zijn de exacte GPS-coördinaten van de lanceerplek als?

U vindt mij hier op Facebook
met veel meer postings over dit onderwerp.

Vriendelijke groet,
Max van der Werff Jr.
7mei.nl + dutchwarcrimes.com

Geen opmerkingen: