zondag 7 juni 2015

Blik Op NOSjournaal 21

zondag 7 juni 2015

Oekrainers doden 4-jarige Vanya Nesteruka

Niet omdat we dit zulke fijne berichten vinden, voor de zondagmiddag. Ook niet om journalisten te irriteren die niet tegen plaatjes kunnen van gedode kinderen. En ook niet omdat we niets beters te doen zouden hebben. Nee. We plaatsen dit, omdat:

1. We nog steeds niet kunnen bevatten dat Oekraïners gewoon mensen en kinderen, burgers, blijft doden. 2. Dat ze dit doen onder het mom van hen te willen bevrijden. 3. Dat de Nederlandse mainstream media en "strategische analisten" deze Europese tragedies nog steeds niet duidelijk brengt, en al helemaal niet met het noemen van man en paard.


7-6-2015 Bericht van het verzetslid met de bijnaam "Moskou"

De begrafenis van het vierjarige jongetje Vanya Nesteruka, omgekomen als gevolg van de Oekraïense beschieting van het dorp Telmanovo. Rust zacht kleine jongen... Poroshenko, of je verkenners mankeert het aan ruimtelijk inzicht, of richtinggevers zijn scheel. U weet tenslotte heel goed waarop en op wie u schiet. Is dit een terrorist of separatist? Dit is een gewoon kleintje, die net begon te leven... Jij en je NATO-maatjes, zijn hiervoor verantwoordelijk! BRON.



Drie dagen na de dag van de bescherming van het kind (deze werd ergens begin juni gevierd in Donbass), werd in Telmanovo met een GRAD raket de vierjarige Vanya Nesteruk gedood. Vraag aan zijn gezinsleden of ze nog graag willen terugkeren binnen een verenigd Oekraïne dat hun kind gedood heeft. 



05.06.15 De begrafenis van de vierjarige Vanya Nesteruka, omgekomen als gevolg van de beschieting van Oekrainers van het dorp Telmanovo. De tante van het jongetje kon de dood van het kind niet aan en stierf als gevolg van een hartaanval.



5-6-2015 Plaatselijke bewoonster na de beschieting van het dorp Telmanovo



Meer beelden van Oekr-Terror: Marshala Zhukov straat 13, Donetsk (onderstaand)



And still more Ukr-Terror: Settlement Yasnoye near Dokuchayevsk was subjected to Ukrainian shelling on June 6 http://buff.ly/1Ki8muw 



Rutte schudt uitermate hartelijk de hand van Poroshenko. Sterker, hij grijpt de hand van Poroshenko met twee handen vast. Schijnbaar vindt de kinderloze Rutte dat de kinderendodende Poroshenko goed bezig is. 

Geen opmerkingen:

NRC. Goedemorgen en Welterusten

  Goe Vandaag 16 APRIL 2024 Goedemorgen, Oekraïne slaakt een noodkreet: door het tekort aan munitie dreigt Rusland op alle fronten terrein t...