zaterdag 11 juli 2015

Geen Jorwert zonder Brussel 35


Geert Mak: 'ik heb Guy Verhofstadt altijd bewonderd...'



Anoniem heeft een nieuwe reactie op je bericht "George Monbiot 20" achtergelaten: 

Hahaha: Greek news for a global audience

Guy Verhofstadt, GDF Suez and the privatization of Greek water.

Dat komt er nu van als je in het EU parlement op uiterst verontwaardigde demagogische toon de Grieken een lesje wilt leren en ze vertelt dat ze werk moeten maken van privatiseren. Overigens krijgt hij bij die gespeelde boosheid applaus op applaus... Bunch of con artists.

Guy, de man die in 2011 al droomde van de federale verenigde staten van Europa waarvan hij dan natuurlijk president zou worden en een Europese obligatiemarkt. Hij ziet dan waarschijnlijk ook het liefst dat de Grieken de Acropolis verkopen om er een pretpark a la Disneyland in te huisvesten om werk voor de bevolking te scheppen.
Nee, dan deze Belg! Nederland belastingparadijs!

How Mario Draghi and his Goldman Sachs’ pals are making a killing off of Greece’s misery

Wat al die populisten die Griekenland het liefst GREXIT uit de EU zien vertrekken overigens stelselmatig niet lijken te begrijpen is dat de VS daar nooit mee akkoord zou gaan vanwege haar militair strategische geopolitieke belangen en de aldaar gevestigde NATO bases.

Tsja, en dan zitten ze daar ook nog met al die bootvluchtelingen. In 2015 alleen al 68.000... En alle EU lidstaten die weg kijken.


Eric Holder Returns as Hero to Law Firm That Lobbies for Big Banks

After failing to criminally prosecute any of the financial firms responsible for the market collapse in 2008, former Attorney General Eric Holder is returning to Covington & Burling, a corporate law firm known for serving Wall Street clients.
The Intercept



Geplaatst door Anoniem op  stan van houcke op 11 juli 2015 12:01:00 CEST 

Anoniem





Anoniem heeft een nieuwe reactie op je bericht "Geen Jorwert zonder Brussel 34" achtergelaten:
Guy Verhofstadt speecht op Maidan in Kiev 






3 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke speech!
Met als uitsmijter onze allereigenste europarlementariër van de VVD die notoir zelden acte de presence geeft in Brussel zelf maar op het eind nog even de Hitlergroet komt brengen geheel conform zijn duistere achtergrond met neonazistische Nederlandse splintergroeperingen.
Nee, het is allemaal gezichtsbedrog....

Anoniem zei

Het varken Hans van Baalen is minstens zo erg!
Varkens zijn aardiger en intelligenter, sorry Frans De Waal, hij vreet alles en iedereen uit, alles wat op zijn weg komt en is vooral geliefd bij mainstream journalisten die een stukje moeten produceren. Hoe zou dat toch komen? Godverdomme

Anoniem zei

Pink Floyd - Pigs (Three different Ones)

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...