zaterdag 15 augustus 2015

Blik Op NOSJournaal 25



vrijdag 14 augustus 2015


Oeker Armee bestook doelbewust burgerdoelen - Media zwijgt

Terwijl het Oekraiense leger, gesteund door Bert Koenders met warme kleren en onder aanmoediging van hun dikke vriend Hans van Baalen ("Keep on fighting!") door gaat met hun laffe aanvallen op de burgerbevolking van Donbass, in het hart van Europa, kijkt de Hollandse staatsmedia met hun gelieerde partners, makkelijk weg.

14.08.15 Bericht van een lokale burger

"Goedendag, ik schrijf u uit Mitshurina. Vannacht hebben we een wonderlijke nacht meegemaakt. De Oekraiense troepen bestookten ons in het midden van de nacht met Grad raketten. Ze weten donders goed dat er zich hier geen enkele postitie van het verzet bevindt! De projectielen ontploften precies onder het raam, met zoveel vonken, dat het leek alsof de dag begonnen was. De scherven kwamen zo de houten huizen binnen. Toen we 's-ochtends naar buiten gingen om te kijken deed het pijn zoveel vernieling, scherf- en brandschade te zien. In deze nacht is mijn buurman omgekomen. Op de foto is hij afgedekt... Zo ziet een feestje eruit dat de Oekerarmee voor ons organiseert. Wij kunnen niet wachten tot het moment dat het verzet de aanval opent en ons verlost van deze monsters, die ons het leven terroriseren." 






Ook Donetsk ontkomt niet aan de willekeur Oeker Armee 

Ook hier verklaart de burger dat er geen militaire objecten in de buurt waren. 


1 opmerking:

Anoniem zei

Hahaha die Sonja, geweldig! Zappastiche

Ook niet verkeerd, van 'n moraalridder met ballen Ah, the hypocrisy!. En dan moet je dus weten dat Spanje ooit voorop liep met investeringen in duurzame solar power voor de crisis uitbrak in 2007, de bevolking installaties aan liet leggen om ze later weer af te breken omdat goedkoop duurkoop bleek vanwege de crisis waardoor de subsidies terug gedraaid werden.

Toont eens te meer aan dat veelbelovend niet gesubsidieerd moet worden maar schadelijk belast.
Moet er wel mensen met ballen in de regering zitten of vrouwen met haar op hun tanden. Die zitten ergens anders de hele tijd, hoe vreemd is dat. Positivo's zitten in bedrijven en regeringen.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...