dinsdag 19 april 2016

Steun het Ziekenfonds

https://petities.nl/petitions/terug-naar-oude-vorm-van-ziekenfonds?locale=nl


Small

Terug naar oude vorm van ziekenfonds

86888 ondertekeningen
Poging tot het bewerkstelligen van een debat in de Tweede Kamer over het ziekenfonds dat veel burgers terug willen in de oude vorm. Met daarbij de vraag welk nut de huidige regeling heeft ten opzichte van het oude en waarom Nederland dit systeem gebruikt terwijl andere landen in de EU dat niet doen.

Petitie

Wij

Break the System en supporters

constateren

Het huidige zorg systeem is voor velen onbetaalbaar geworden. Voor zover iedereen dat begrijpt ook totaal onnodig. Verzekeraars maken miljarden winsten terwijl andere EU landen veel betere oplossingen bieden. Doel van deze petitie is om in duidelijke, voor iedereen begrijpbare taal antwoorden te krijgen over het hoe en waarom.

en verzoeken

Tekst en uitleg vanuit de tweede kamer plus een verklaring wat het precieze doel is van het huidige systeem, wetende dat het volk het niet eens is met de miljarden winsten die worden gemaakt door verzekeraars. Een antwoord op de vraag hoe het kan dat de premies zo verschrikkelijk hoog zijn en de eigen risico's niet afwegen tegen de totale kosten.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
12-09-2016 
Status:
Ondertekenbaar 
Petitionaris:
Berry de Mooij 
Organisatie:
Break the System 

Geen opmerkingen:

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...