woensdag 29 maart 2017

De Balie Voedt uw Geest of Zoiets

Het Amsterdamse Centrum voor afgedankte Liberals De Balie presenteert de virtuele bullshit van Nederland:


wo 5 apr / 20:00

De Grote Formatieshow 

Edith Schippers is officieel als informateur gekozen en zij zal de komende weken met de partijen aan de onderhandeltafel zitten. Zal ze eruit komen en hebben we deze maand al een coalitie of zijn de verschillen toch onoverbrugbaar? Tijdens de tweede aflevering van De Grote Formatieshowspreken we o.a. met Sheila Sitalsing en Kees Vendrik, columnist en voormalig Tweede Kamerlid, over de voortzetting van de formatie.
 

ma 10 apr / 20:00

Libië, waar ligt de grens?

Elke dag vertrekken er rubberen bootjes met vluchtelingen vanuit Libië naar Italië, maar velen overleven het niet. Kunnen wij dit tegenhouden? Is het daarnaast moreel juist om gestrande vluchtelingen te helpen als daarmee de mensensmokkel in Libië in stand wordt gehouden? Wat zijn we eigenlijk verplicht aan “vreemden”? Met bijdragen van o.a. politiek filosoof Tamar de Waal, D66 Europarlementariër Sophie in 't Velden historicus Arend Jan Boekestijn.


Neem Rotte Eieren mee!!!


Sitalsing, Vendrik, In 't Veld, De Waal en Arend Jan Broekhoest, Rotte Eieren.


Geen opmerkingen:

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...